Expertteam

Het expertteam van het NKL Kennisloket ondersteunt gemeenten bij praktische vragen van gemeenten en regio’s over publieke laadinfrastructuur. Ook verzorgt het team presentaties en workshops voor gemeenten en regio’s over elektrisch vervoer en publieke laadinfrastructuur. Graag stellen wij de experts aan u voor.

Patrick van der Meijs is werkzaam bij EVnetNL, de beheerder van ruim 3.000 publieke laadpunten voor 350 gemeenten in Nederland. Patrick ondersteunt vanuit het Kennisloket voornamelijk de noordelijke gemeenten.
Hulya Oudeman-Kul vertegenwoordigt Gemeente Rotterdam en is betrokken bij de aanbesteding van openbare laadpalen in Rotterdam en bij 16 andere gemeenten. Hulya ondersteunt als expert voornamelijk de gemeenten in de regio Zuid-Holland.
Jeroen Veger is namens de Provincie Noord-Brabant betrokken bij de aanbesteding van publieke laadpunten in Brabant en Limburg. Hij ondersteunt met name gemeenten in het zuiden en oosten van Nederland.
Pieter Looijestijn is werkzaam bij MRA-E. Als projectleider werkt hij met de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht en 80 gemeenten samen om elektrisch vervoer te stimuleren en een netwerk van laadpunten te realiseren.
Marleen Hovens is werkzaam bij CROW. Als onafhankelijke kennisorganisatie op gebied van infrastructuur, openbare ruime en verkeer en vervoer zet CROW zich in om praktische kennis toepasbaar te maken.
Vraag aan de Experts?
Heeft u een vraag voor de experts? Mail naar kennisloket@nklnederland.nl of vul het contactformulier hieronder in.